Op donderdag 21 november presenteert Chapelfolk een optreden van Lenny Kuhr en Cor Mutsers in Paradox in Tilburg.

CHAPELFOLK, gepresenteerd door Roland Verstappen, is een serie van intieme Folkconcerten in Paradox in Tilburg. Deze concerten zijn maandelijks, altijd op donderdag. Op donderdag 21 november is er een zeer verrassende en bekende singer-songwriter: Lenny Kuhr en haar vaste gitarist Cor Mutsers (gitarist Gerard van Maasakkers, Gé Reinders, Ilse Delange, José Carreras e.v.a.)

Lenny Kuhr won in 1969 het Eurovisiesongfestival met het nummer “De Troubadour”. Na de daaropvolgende hits als “Visite” en “Maar ja”, ontwikkelde de Nuenense een veelzijdig repertoire. Zo zong ze liederen van Franz Schubert en fado-liederen met Nederlandse teksten.

Begin 2011 maakte Kuhr een wel heel opvallende rentrée in de nationale spotlights: ze was de eerste gast in het tv-programma ‘Ali B. op volle toeren’. Het resultaat: ‘Spijt’, een cross-over tussen fado en rap, gezongen vanuit het gezichtspunt van een moeder. Met haar laatste cd Liefdeslied en een tournee in een akoestische setting met gitarist Cor Mutsers (gitarist Gerard van Maasakkers, Gé Reinders, Ilse Delange, José Carreras) bewijst ze wederom dat ze nog steeds tot de top van de Nederlandse singer-songwriters behoort.

Wie Ben Je-Een nieuw muziektheaterprogramma van Lenny Kuhr
Wie ben je als je niet meer bent die je dacht te zijn. Het is de meest essentiële vraag die een mens zich kan stellen. Op indringende en speelse wijze bezingt Lenny de reis naar het antwoord op deze vraag.  Maar wie weet is de reis interessanter dan het antwoord. Zij vertelt een spannend, ontluisterend en verheffend muzikaal verhaal, met rechts van haar Cor Mutsers en links van haar Mischa Kool. En muzikale drie-eenheid.??En hoe u ook naar de voorstelling komt, u gaat geraakt en geïnspireerd naar huis.

Donderdag 21 november 2013, Chapelfolk met Lenny Kuhr, Paradox, Tilburg
Aanvang 20:30, entree €10,-.
Presentatie en muzikale introductie: Roland Verstappen.
Zie ook: www.paradoxtilburg.nl

Facebook:
Lenny Kuhr: Facebook of website
Chapelfolk: Facebook
Roland Verstappen: website