Op donderdag 9 januari 2014 is er een huiskamerconcert van Albert Niland in Arnhem. Tieke Jetten mailt: De Ierse Albert Niland, voormalig gitarist van River Dance en tegenwoordig solo singer-songwriter, stond al heel lang op mijn “must see” lijstje. Ik kan hier dan ook uitgebreid gaan beschrijven waarom ik hem zo'n goede muzikant vind en het de moeite waard is om naar zijn muziek te luisteren, maar ik zou zeggen: laat je gewoon verrassen in onze huiskamer!

Nieuwsgierig geworden?
http://www.youtube.com/watch?v=o-rd-0wUKwA
http://www.youtube.com/watch?v=dVkhgO1vCzQ
http://www.youtube.com/watch?v=S9m5GiTkLk8
www.albertniland.com

Aangezien het kortdag is, hoor ik graag zo snel mogelijk of je het leuk vindt om te komen. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en we willen graag een volle huiskamer.

Inloop: 19.30
Aanvang optreden: 20.00
Kosten: 15 euro p.p. inclusief drankjes en hapjes (de opbrengst gaat naar de artiest)

Voor reserveringen stuur ons een mail, dan zetten we je op de lijst. Wij gaan ervan uit dat je dan ook echt komt om te voorkomen dat Albert straks in een lege huiskamer staat.
Betalen dient te gebeuren op de avond zelf (gepast als het kan) en neem wat extra geld mee voor als je na afloop een cd wilt kopen.

Hopelijk tot ziens in onze huiskamer!

Groeten,
Tieke & Marcel

Wie wil reserveren kan een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zij stuuurt je dan ook het adres waar het optreden plaatsvindt.