Op zaterdag 25 januari spelen Roland Verstappen en Mark Schraven ECHT Verstappen Live in CC Jan van Besouw  in Goirle.

 

ECHT VERSTAPPEN
Hij is zanger, liedjesschrijver, presentator, maar ook een begenadigd gitarist. Zijn liedjes zijn een mengeling van vakkundig gitaarspel, een warme, ietwat rauwe stem, vol emotie en afwisselende muzikale stemmingen.  Hij maakte zijn eerste cd met Ferdi Lancee en Peter Koelewijn in begin ‘90 met twee hits, Helemaal Niets en Zij Is Een Wonder. Daarmee trad hij op in vele radioprogramma's en hij verzorgde meerdere TV optredens. De doorbraak in de muziekwereld was een feit. Voordat zijn 1 e CD op de markt kwam had Roland Verstappen al verschillende nationale en internationale festivals gewonnen, waaronder in Curaçao, Bregenz en Boekarest. Daarvoor deed hij vele theaters in Nederland en België aan als gitarist van Gerard van Maasakkers. In 1997 kwam zijn tweede album Augustus dat hij maakte met Ferdi Lancee. Dit stond vol met pakkende en meeslepende, maar vooral intieme songs van eigen hand. In 2010 kwam het album Brabocana, dat volledig gezongen was in het Brabants.
In 2013 kwam hij met het ultieme Roland Verstappen-album, met alleen zijn gitaren, mondharmonica’s en zijn stem, getiteld Echt. Met Nederlandse teksten van onder andere Piet Snijders en hemzelf. Vol oude en nieuwe liedjes in hun puurste vorm. Hier ging het hem echt om de inhoud. Beschouwend, bijtend, intens warm, intiem en komisch. Net als zijn show waarmee hij vanaf maart 2013 de theaters aandoet in heel Nederland. Zittend, met prachtige liedjes, een bataljon topgitaren bij de hand en zijn verhalen. ECHT VERSTAPPEN. Tevens presenteert hij een aantal keren per jaar in Paradox Tilburg Chapelfolk, met internationale en nationale folk acts van hoog niveau.
Hij speelt zijn programma Echt Verstappen met Mark Schraven, een bijzondere allround muzikant en zanger uit Goirle. Hij vult Roland aan op verschillende snareninstrumenten en zijn vocale bijdragen verrijken de liedjes. Al met al een intiem, uitbundig en boeiend liedjesprogramma gespeeld door twee veteranen die ECHT bij zichzelf zijn uitgekomen.

25 januari 2014 Echt Verstappen in CC Jan van Besouw in Goirle
Aanvang 20.30 uur
Entree €10,00
Zie ook: www.janvanbesouw.nl en www.rolandverstappen.nl