Op zondag 16 februari vindt er een dubbelconcert plaats van The Blue Grass Boogiemen en The Oldtime Stringband in Chez Dick te Hoorn. The Blue Grass Boogiemen is misschien wel een van de bekendste bands van Nederland. Na vele radio en televisie optredens en verschillende Amerikaanse tournees zijn ze niet meer weg te denken uit de nationale en internationale muziekscene. Ook de “serieuze” pop-pers heeft de Boogiemen inmiddels ontdekt, wat heeft geresulteerd in vele lovende resensies voor hun laatste cd Delivering the grass. Ook Chris Hillman (The Byrds) heeft zich onlangs zeer lovend uitgelaten over de band.
The Oldtime Stringband komt uit Hoorn, Den Haag en Amsterdam. Vele optredens, festivals en een Engelse tour hebben ze gemaakt tot wat ze zijn; een goed spelende band die het avontuur niet schuwt. Bluegrass, oldtime en cajun muziek op een manier die zij het leukst vinden. Spontaniteit en inhaken op de situatie zijn sleutelwoorden. Hun cd Gotta Stop Kickin'my Dog Around werd goed ontvangen. Radio stations in Engeland, Amerika, Australië en Nederland pikten de cd op en ze prijkten weken lang in de top 10 van een groot en bekend Amerikaans internet radiostation.

Datum: 16 februari 2014
Adres: Chez Dick Ramen 1621 EL Hoorn
Aanv: 16.00 uur / zaal open 15.30 uur      
Reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.