Van 2 t/m 6 april zijn P.J. Pacifico en Garrison Starr in Nederland voor een tourtje.

Eind maart tot half april reizen P.J. Pacifico en Garrison Starr door Europa in het kader van hun voorjaarstour 2014. Van 2-6 april zijn ze in Nederland.

Je krijgt na je afstuderen een gitaar en je gaat nummer schrijven en zingen. En dan kan het ineens hard gaan. P.J. Pacifico weet er alles van. Na zijn solo-debuut ‘Well I’ll Be’ uit 2005 volgden er optredens met onder andere Crosby, Stills & Nash, Hank Williams Jr, Donavon Frankenreiter, Ryan Shaw en The Low Anthem. Na zijn eerste tour naar ons land in 2012 heeft P.J. Nederland in zijn hart gesloten en andersom en was hij onder meer te horen op 3FM en Radio2. Frits Spits gaf zijn album “Surface” maar liefst zeven strepen.

Garrison Starr is muzikaal opgegroeid in Memphis. Ze is iemand die niet alleen zegt te leven voor de muziek, maar dat ook echt doet. Iemand die in grote zalen staat, met haar eigen idolen. En iemand die voor twaalf mensen speelde in Charlotte, NC. (Of, zoals ze zelf zegt: “I did get a standing ovation in Charlotte! It’s amazing how loud 12 people can be when they’re really excited”. Werkt hard, ook als het slecht gaat. Is eerlijk, ook als het moet. En wil vooruit, ook als het even niet lukt. En dat al bijna twintig jaar. Tourde met Melissa Etheridge en werkte met Steve Earle.

Het tourschema ziet er als volgt uit:

3 apr - LRC - De Meern
4 apr (middag) - BNR Nieuwsradio - Amsterdam
4 apr (avond) - Dames en Heren Culinair Café - Arnhem
5 apr (ochtend) - FreakNacht 3 FM - Hilversum
5 apr (middag) - de Drvkkerij - Middelburg
5 apr (avond) - Klein Berlijn - Utrecht
6 apr (middag) LRC - Ootmarsum

Voor de shows in de Meern, Arnhem en Ootmarsum kun je kaarten bestellen via http://www.musicmakesmehappy.nl/.