Op 24 mei presenteert The Oldtime Stringband de cd Chicken Crows For Day in Hoorn. Op zaterdag 24 mei zal The Oldtime Stringband haar tweede cd “Chicken Crows For Day” presenteren in Huis Verloren aan het kerkplein in Hoorn.
Twee jaar geleden werd de eerste cd uitgebracht die goed werd ontvangen. Radiostations in Engeland, België, Australië en USA pikten de mix van Oldtime, bluegrass en cajun muziek op. Wekenlang prijkten twee nummers van The Oldtime Stringband in de top 25 van een groot Amerikaans internet radiostation.
Vele optredens werden gedaan in Nederland en een Engelse tournee vond afgelopen oktober plaats. Komende zomer zal de band de oversteek over de oceaan nemen om een reeks optredens te doen in California te doen.

De tweede cd ”Chicken Crows For Day” werd opgenomen in studio The Church in Wijdenes. In deze studio warden o.a ook de laatste cd’s opgenomen van Kane en Mr & Mississippi. Een zeer professionele aangelegenheid dus. De 15 nummers die op de cd zijn gekomen vormen een mooie afspiegeling van wat de band doet en hoe ze klinkt.
Kunstenaar Ruud Spil (tevens bandlid) heeft voor deze gelegenheid een aantal litho’s gemaakt. In een gelimiteerde oplage zullen die samen met een cd verkrijgbaar zijn voor 25,00 euro.
De cd presentatie zal om 20.30 uur beginnen. De entree is 10,00 euro en daar krijgt u de nieuwe cd bij. Na deze avond zal de cd 12,50 euro gaan kosten.

Datum: 24 mei 2014
Aanv: 20.30
Entree: 10.00 euro (incl. cd)
Waar: Huis Verloren
Kerkstraat 10b,
1621 CW Hoorn
Reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.