Op zaterdag 10 mei speelt Lemon Squeeze in De Lantaern in Zevenaar. In het programma “Sentimental Journey” neemt Lemon Squeeze u mee op een muzikale reis langs verschillende landen, muziekstijlen en tradities. Een reis ook door de tijd, waarin ze muziek uit een recent en iets verder verleden weer in uw herinnering omhoog halen.
Sommige liedjes zullen u bekend in de oren klinken en deuren openen naar kamertjes in uw geheugen die u lang niet bezocht hebt. Misschien ontlokt het u een glimlach of een gevoel van weemoed.
Lemon Squeeze bestrijkt een grote variëteit aan stijlen uit verschillende perioden: van ballads tot folk en americana, van klezmer tot calypso en latin. Van classics uit de jaren ’30 en ’40 tot traditionals uit de jaren ’60 en ’70, afgewisseld met recenter composities van singer-songwriters en eigen werk.
De muzikanten van Lemon Squeeze hebben allen een verschillende muzikale achtergrond en spelen allen meerdere instrumenten waardoor ze goed de sfeer van de stijl en de tijd op weten te roepen.
Het kwartet wordt gevormd door Henk Ankoné (zang, gitaar en ukelele), Theo Worm (klarinet, banjo en mandoline), Ton Biesiot (accordeon en percussie) en Gérard Baldeo (gitaar en basgitaar).
De groep is ontstaan in muziekcafé ‘de Lantaern’ in Oud Zevenaar en treedt sinds 2006 op in verschillende bezettingen.

Vanaf 20.15 uur is de deur open aan de Hooge Bongert 3 in Zevenaar (naast de bibliotheek), de entree is € 8,-- (plus-donateurs: € 7,--
Datum: zaterdag 10 mei 2014
Open: vanaf 20.15 uur, aanvang: 21.00 uur
Adres: De Hooge Bongert 3 6903 DA Zevenaar (naast de Bibliotheek)
Toegangsprijs : € 8,--
Meer info: www.delantaern.nl