Op zaterdag 24 mei presenteren de Cultuurpodia Peel & Maas een dubbeloptreden van Billy & Bloomfish en Bruno Deneckere in Baarlo, op maandag 2 juni staat Toby Beard in Panningen.

Zaterdag 24 mei 2014 – Muzieksalon Thalia, Grotestraat 28, Baarlo – 20:30 uur – € 15
Dubbeloptreden: Billy & Bloomfish / Bruno Deneckere
Billy & Bloomfish bestaat uit 2 klassedames, Kathleen Vandenhoudt & Pascale Michiels. In het verleden toerden zij met de Blue(s) Angels & About Queens of the blues en speelden ze o.a. op het BBRF (B), in Paradiso als support act voor Bill Wyman, en in vele kleine en grotere zalen, clubs & bars. Na 18 jaar muzikaal lief en leed gedeeld te hebben besloten ze eindelijk als officiëel duo Billy & Bloomfish door te gaan. 2 stemmen, 2 gitaren.. een perfecte symbiose. Kathleen Vandenhoudt & Pascale Michiels hebben met hun acoustic americana, roots & blues en een snuifje country één doel... Spelen voor het plezier en dat met véél graagte.
Bruno Deneckere staat voor vette Americana! Met een stem van fluwelen schuurpapier brengt hij
een mix van country, blues en folk. Kenners beschouwen hem als het best bewaarde geheim binnen de Vlaanderse singer-songwriter-scene.

Maandag 2 juni 2014 – Podium Club Zuid in AC Vorkmeer, Kerkstraat 27 (ingang om de hoek),
Panningen  – 20:30 uur - € 15 inclusief koffie/thee plus
Toby Beard and her band with ‘Australian Roots and Blues’
Laat je betoveren door Toby Beard uit het Australische Perth! Ze speelt een mix van folk, rock, reggae, blues en soul. Toby live staat voor pure passie, rauwe energie en nooit een saai moment. Van elk optreden maakt ze een feest. Toby wordt begeleid door Daan Krakers op gitaar en mandoline, Tom Clarke op bas en Joey Spijker op drums.

Informatie en Reserveringen
Hans Jacobs: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / (077) 477 17 18
Mijntje Klaasen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / (077) 307 73 97
Facebook: https://www.facebook.com/CultuurpodiaPeelMaas/events