Vanaf zondag 1 juni is er weer elke zondagmiddag een akoestisch concert op het terras van poppodium Mezz in Breda. Achtereenvolgens staan daar de volgende singer-songwriters: Christopher Paul Stelling, André van den Boogaart, Hush Hush en een dubbeloptreden van David Berkeley & Robby Hecht.

De terrasconcerten in Mezz Breda zijn een jaarlijkse reeks optredens waarbij je zowel kunt genieten van live muziek als van de zomerzon op het zonnigste terras van de stad. Mezz houdt de traditie al jaren hoog met de terugkerende concerten in de zomer op het terras. Deze reeks werd met de jaren steeds succesvoller en een grote groep muziekliefhebbers weet inmiddels in de maanden juni, juli en augustus op zondagmiddag de weg te vinden naar het terras van Mezz.

In juni gaat Mezz meteen goed van start met muzikanten uit Amerika, België en uit Brabant. Deze eerste reeks bestaat uit nationale en internationale artiesten die uitblinken binnen het singer-songwriters genre. Folk, rock, pop, blues en Nederlandstalig; een breed scala aan muziekstromingen komt voorbij.

In juni 2014 zullen de volgende singer-songwriters het terras betreden:

Zondag 01-06 Christopher Paul Stelling (US)

Zondag 08-06 André van den Boogaart

Zondag 15-06 Hush Hush (BE)

Zondag 22-06 David Berkeley (US) + Robby Hecht (US)

Christopher Paul Stelling speelt folky songs met vingervlug gitaarspel en een zangstem met een rauw randje. De Brabantse singer-songwriter André van den Boogaart is van het type ruwe bolster en heeft openhartige teksten en een fenomenale stem. Hush Hush maakt ijzersterke songs in de stijl van Mark Lanegan, Fleet Foxes, Tom Waits, Dan Auerbach en Neil Young. David Berkeley en Robby Hecht brengen allebei een mix van folk, rock en klassieke pop

Mezz opent het terras om 15.00 uur en de concerten starten telkens om 16.30 uur. Bij slecht weer vindt het optreden binnen plaats in de Kleine zaal. De toegang is gratis!

Binnenkort maakt Mezz de namen voor juli en augustus nog bekend, de concerten gaan door tot en met zondag 31 augustus. Meer informatie over de terrasconcerten vind je op de website van Mezz.