In Utrecht trapt 4Wheel Drive op maandag 1 september  een nieuwe reeks Parelsessies af in de Parel van Zuilen.

Op maandagavond 1 September 2014 om 20:15 uur geeft violist Joost van Es als programmeur van muziekpodium De Parel van Zuilen, met zijn band 4Wheel Drive en de Zuilense zangeres Jolanda Peters het startschot voor een nieuwe serie van De Parelsessies, op een van Utrechts mooiste plekken: de Parel van Zuilen. De artiesten komen die dag rechtstreeks van hun eerste CD-presentatie van hun CD ‘Travelling Kind’ in Ierland, het weekend daarvoor. Het is hun eerste presentatie op het vaste land, en de verwachtingen zijn hoog!

4Wheel Drive met Jolanda Peters, foto Jan Lenting

De Parelsessies beslaan een 40-tal maandagavonden live-muziek in een muziek-cafe achtige sfeer, waarbij vooral veel aandacht is voor (semi-) akoestische songwriter/ americana georienteerde muziek, met uitstapjes naar bluegrass, folk, Iers en roots, met veel internationale artiesten.

Ook is er aandacht voor ‘Gypsy-Jazz’, een instrumentale muziekstijl die o.a. op 21 september zijn 2e festival beleeft op de Parel van Zuilen. Op donderdag 14 mei 2015 is er tevens een bluegrass festival, alweer voor de 3e keer. Bedoeling is dat De Parel van Zuilen hiermee een interessante internationale live-muziek plek wordt, waar muzikanten en publiek elkaar in een informele sfeer kunnen ontmoeten. Achteraf kan vaak gejamd worden.

Lokatie: De Parel van Zuilen, Burg. Norbruislaan 17, Utrecht (gratis parkeren)

Maandag 1 September 2014, aanvang: 20:15u (eten van tevoren mogelijk, mits gereserveerd)

Tickets €15 / €12 / €10 via www.deparelvanzuilen.nl/cultuur of: 0653-740054