Op dinsdag 26 augustus staan The Tennessee Studs + De Geldwolven (supp.act) op het podium van Boet'n Deure in de bossen bij Odoorn.

Boet'n Deure organiseert akoestische muziek: Bluegrass, Oldtime, Americana en aanverwanten op één van de mooiste plekjes van Drenthe, buiten midden in het bos bij Poolshoogte (Exloo/Odoorn). Dinsdag 26 augustus een waar instrumentenspektakelconcert bij Boet'n Deure mmv. The Tennessee Studs. The Tennessee Studs is een Americana-formatie. Het repertoire gaat van folk tot country via pop naar bluegrass, vijfstemmig gezongen en begeleid op akoestische gitaren, dobro, mandoline, banjo, contrabas, maar ook fender telecaster, cello, tuba, trompet, trombone, klarinet, saxofoon, zingende zaag en mondharmonica. The Tennessee Studs zijn wars van purisme en zijn te karakteriseren als vrije muzikale geesten. In het voorprogramma: De Geldwolven. Een songwritersduo uit Overijssel met een mix van trompet met zang, begeleid met gitaar, is sterk, grappig en breekbaar tegelijk. Door deze ongewone combinatie van instrumenten en de spitsvondige teksten zijn de liedjes van het duo origineel en met een heel eigen geluid.


The Tennessee Studs

Dinsdag 26 augustus 2014, The Tennessee Studs + De Geldwolven (supp.act) bij Boet'n Deure om 19.00 uur.

De Boet'n Deure concerten kenmerken zich door de gemoedelijke intieme sfeer en er is ruimte genoeg om naar muziek te luisteren. De entree voor de Boet'n Deure concerten is een vrije gift. Zo kunnen bezoekers hun waardering voor de muziek in geld laten blijken en kunnen ze geven wat ze kunnen missen. Wie zeker wil zijn van een zitplaats bij de concerten wordt aangeraden om een tuinstoel of picknickkleedje mee te nemen. Er staan ook enkele stoelen klaar. Het restaurant bij Poolshoogte is open voor een hapje en een drankje en het geluid bij Boet'n Deure wordt verzorgd door All Acoustic. Bij regen worden er enkele regenschermen opgetuigd, want de concerten zijn natuurlijk buiten in het bos. Mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernard Cultuurfonds. Meer info op www.boetndeure.nl.