Zaterdag 20 september geeft Greg Russell een concert bij Folk in the Lounge at Karin's.

De huiskamerconcerten vinden plaats in haar huiskamer in Den Haag,altijd met een meet & greet en een sessie met de artist na afloop. Dit is nu al zo’n vier jaar gaande, zodat er nu al 65 concerten zijn geweest,met vaste gasten in het publiek,maar natuurlijk ook ruimte voor,nieuwe bezoekers. Hierdoor kunnen de concerten doorgang blijven vinden,want zoals Liesbeth Peeters van voormalig folkclub 't Soldaatje altijd zegt: `Zonder publiek –geen muziek' en is de sessie na afloop altijd weer anders. Zo stond bijv. bij The Irsih Drops de kamer vol trekzakken, bij Ailie Robertson was het een en al harp en bij Pete Grassby hammered dulcimers.

Iedereen is welkom om deze concerten bij haar thuis te bezoeken,alleen is aanmelden via mail of telefoon voorafgaand wel vereist,omdat haar huis geen theater is en ze niemand bij de deur wil teleurstellen.

Vele artiesten passeerden reeds de revue,zoals Vin Garbutt, Tom Mc Conville, Bob Fox, Flossie Malavialle, Daithi Rua, Roy Gullane, Brian McNeill, Alan Reid, Linde Nijland & Bert Ridderbos, Fred Piek, Sarah Mc Quaid, Lucy Ward, Martyn Wyndham Read, Pilgrims Way, Other Roads, Tommy Sands, Stephen Quigg en Niamh Parsons. De toegangsprijs is inclusief drankje en hapjes en komt ten goede aan de artiesten.

Na een fantastische opening van Celtann (Annemarie de Bie van Fling) als opening voor het nieuwe seizoen, volgt nu Greg Russell, een jong talent---winnaar van BBC folkaward horizon met zijn duo maatje Ciaran Algar die een volgende keer met hem mee hoopt te komen.

Karin zag Greg Russell laatst optreden bij Shrewsbury Folk Festival en was VERY IMPRESSED. www.russellalgar.co.uk Wat een stem.....wat een performance....zo jong nog. kippenvel en toen werd haar duidelijk dat dit een hele grote kan worden. Heel blij was zij met het feit,dat hij vorige jaar al via via had gehoord van haar huiskamerconcerten en zodoende al was ingebooked. Hij komt speciaal voor dit concert naar Nederland en dat is dan ook meteen voor de eerste keer…..

Dus als je getuige wilt zijn van een heel bijzondere primeur en een fantastische muziekervaring wilt beleven,book in via de site: www.folkintheloungeatKarins.nl tel. 0703296864. (adresgegevens en verdere details volgen na aanmelding )

Agenda seizoen 2014/15
Zaterdag  6 September  CELTANN
Zaterdag 20 September Greg Russell
Zaterdag  15 November Vicki Swan & Jonny Dyer
Zaterdag 13 December   Paul O’Brien
Zaterdag 17 Januari  Daithi Rua
Zondag     1 Februari  Linde Nijland & Bert Ridderbos
Woensdag 4 Maart  Flossie Malavialle
Zaterdag   18 April Fred Piek (Fungus) & Maarten Willems
Vrijdag  12 Juni  Steve Ashley
Zaterdag 27 Juni SUMMERFOLK 7, (end of season party,with open mic&session)  and Bill Adair