Pete Morton is op zondag 16 november te gast bij Huiskamerpodium Den Herberg in Belfeld.

 De charismatische Engelse folk singer-songwriter Pete Morton presenteert zijn ijzersterke nieuwe Cd The Frappin’ and Ramblin’ Pete Morton. Hierop worden ontroerende ballads afgewisseld met uptempo avontuurlijke songs waarin hij de f(olk)rap introduceert. 

Pete staat bekend om zijn dymamische energieke stijl. Zijn liedjes bestrijken thema’s uit het hele leven, van liefde tot politiek, van zeer persoonlijke verhalen tot wereldnieuws. Veel van zijn teksten zijn serieus en soms ook donker, maar er gloort altijd hoop aan de horizon! Vandaar de bijnaam ‘The singer of Hope’. Reeds meerdere keren stond Pete op het podium in Den Herberg. Inmiddels heeft Pete een vaste schare fans in heel Limburg en in den Herberg in het bijzonder, zie: http://www.youtube.com/watch?v=Mq3pnOTtrHk.

'Pete is everything we want our singer-songwriters to be. Fiercely creative, proudly independent, skilful, talented, and terminally unpredictable.’ Colin Irwin MOJO Magazine.

'Een stem die menigten aankan, een uitstraling die je niet kunt negeren, interessante verhalen, een eigen blik op de wereld en liedjes die blijven hangen.’ Dick Laning, De Stentor Zwolle

'Not only impressive but a revelation' The GUARDIAN

Zondag 16 November 2014. Pete Morton bij Huiskamerpodium Den Herberg in Belfeld.
Aanvang 15:00 uur. Entree € 10,00.
Reserveren kan via Hans Jacobs: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Den Herberg).