Maandag 16 maart heeft De Parel van Zuilen in Utrecht een primeur met een optreden van het duo Philip Masure & Isaac Muller.

Op maandagavond 16 maart vindt de primeur van het duo Philip Masure & Isaac Muller plaats. Hun muzikale vriendschap gaat jaren terug, maar nu staan ze voor het eerst met zijn tweeeën op het podium. En wel in de Parel van Zuilen in Utrecht. Tijdens dit concert komen enkele van hun favoriete nummers voorbij, met ook een flink aantal nieuwe melodieën en onverwachte liedjes.

Philip is vooral bekend om zijn specialisatie op het gebied van de z.g.n. DADGAD tuning op gitaar, maar hij speelt ook andere instrumenten.
Hij is wereldwijd veelgevraagd als gitaar workshop leraar en geeft ook les op muziekscholen in België.
Verder is hij een ervaren studio technicus en producer. Hij toerde met groepen als Urban Trad, Lais, Floes, Garva, Embrun en artiesten als Helen Flaherty, Terry Coyne en Sylvain Barou. Tegenwoordig is hij naast dit duo actief met Comas, Fling, Andar, het duo met David Munnelly de zangeres Clementine en heeft hij het druk met zijn studio in Herentals.

Isaac wordt beschouwd als een van de beste folkfluitisten van Nederlandse bodem. Hij kwam op jonge leeftijd in aanraking met Ierse en Bretonse muziek, en pikte al snel de houten dwarsfluit op. In Ierland en Bretagne speelde hij met talloze muzikanten en onwikkelde hij zijn stijl verder. Hij deelde het podium met Gilles le Bigot, David Munnelly en vele anderen.

Maandag 16 maart 2015, Duo Philip Masure & Isaac Muller bij De Parel van Zuilen in Utrecht.
Voor meer informatie en reservering: http://www.deparelvanzuilen.nl/parelsessies/