Vandaag (zaterdag 23 mei) en zondag 24 mei staat een mooi muzikaal programma gepland in Herent (B): MANdolinMAN invites Jan De Smet, Stoomboot & Stefan Bracaval.

MANdolinMAN staat twee dagen na elkaar in GC De Wildeman in Herent (B) en brengt drie artiesten mee die garant staan voor authenticiteit en originaliteit. De eerste gast is niemand minder dan Stoomboot, die in het seizoen 2014 doorbrak met zijn bejubelde debuutalbum. Verder is ooK fluitist Stefan Bracaval van de partij. Als kers op de taart doet niemand minder dan de onnavolgbare Jan De Smet mee.

Als founding father van de Nieuwe Snaar en fan van het eerste uur van Mandolinman staat Jan ongetwijfeld garant voor meerdere hoogtepuntenvan deze avond. Het wordt een unieke en overgetelijke editie, met vier mandolines, een dwarsfluit, twee stemmen én bovenal een karrenvracht aan goede songs.

Zaterdag 23 mei 2015, 20u30 zondag  24 mei 2015, 20u30, MANdolinMAN invites Jan De Smet, Stoomboot & Stefan Bracaval, GC De Wildeman in Herent (B).
Zie ook: http://www.gcdewildeman.be.