Op zondag 6 september 2015 is er in de bossen bij Poolshoogte een Boet'n Deure dubbelconcert met JOE en Southern Flavour.

We ontvingen de volgende info van de organisatie van de Boet'n Deure concerten:

Het Boet'n Deure seizoen is bijna ten einde, maar we hebben nog één fantastisch Boet'n Deure concert in het vooruitzicht. Op zondag 6 september organiseren we een dubbelconcert met JOE + Southern Flavour.
 
JOE: Een contrabas, een gitaartje, een mandoline en drie prachtige stemmen, meer heb je niet nodig. Behalve natuurlijk mooie nummers, muzikaliteit, talent, lol en liefde voor de muziek van grootheden als de Louvin Brothers, Buck Owens, Hank Williams, Bonnie Raitt, James Taylor en Gillian Welch. https://www.youtube.com/watch?v=DuKFn6i9FD4

Southern Flavour: Ron Snippe en Paul van Vlodrop vormen samen het duo Southern Flavour. Zelf omschrijven ze hun stijl als Acoustic Americana. Het eigen werk van Ron vormt samen met bluegrass en goldies de basis van dit virtuoze duo. Het betreft een dubbelconcert, de heren zullen op 6 september ook samen muziek verzorgen. Alvast een voorproefje: https://youtu.be/2lmoLOaCsQI Facebookinfo: https://www.facebook.com/events/147690968899566/

Met deze fantastische muzikanten sluiten we een geweldig Boet'n Deureseizoen af en we hopen dat jij er dan ook (weer) bij bent. De entree voor de concerten is een vrije gift. Zo kun je waardering voor de muziek in geld laten blijken en kun je geven wat je kunt betalen. Bij regen worden er enkele regenschermen opgetuigd, want de concerten zijn natuurlijk buiten in het bos, bij Poolshoogte. Wie zeker wil zijn van een zitplaats bij het podium wordt aangeraden om een tuinstoel of picknickkleedje mee te nemen. Er staan ook enkele stoelen klaar. Voor kinderen is er een heel bos om in rond te rennen en het restaurant bij Poolshoogte is ook open. Het geluid wordt verzorgd door Jan & Beppie Pals, All Acoustic. Boet'n Deure concerten worden mede mogelijk gemaakt door het Rabobank Borger - Klenckeland, P. de Jong Grond- & Straatwerken en het Prins Bernard Cultuurfonds. Kijk op www.boetndeure.nl voor adres, info en een overzicht en foto's van alle Boet'n Deure evenementen.