Op zondag 11 oktober begint een nieuwe reeks Folk at Home in een Tilburgse huiskamer met een optreden van Hungrytown. In februari is Jez Lowe er te gast.

Hanneke Janissen stuurt de volgende info:
Op zondagmiddag 11 oktober 2015 zal het duo Hungrytown in onze huiskamer komen spelen. Zangeres Rebecca Hall en haar echtgenoot Ken Anderson komen uit het Amerikaanse Vermont, maar hun muziek doet zowel denken aan traditionele Engelse Folk als aan muziek van de Appalachen. Zij schrijven hun songs zelf en worden geroemd om Rebecca's stemkwaliteiten gekoppeld aan Kens virtuoze spel op verschillende instrumenten. Méér over dit duo Hungrytown kunt u lezen (en horen) op http://www.folkathome.nl/paginas/nieuws.htm. Zodra u op de home pagina van onze website komt, hoort u een van hun liedjes en onder de knop media kunt u nog drie andere songs vinden.

We zijn ervan overtuigd dat zij een geweldige opening van ons nieuwe seizoen gaan verzorgen!

Traditiegetrouw kan iedere bezoeker, omdat het hier om een middagvoorstelling gaat, zich na afloop weer tegoed doen aan een of meer lekkere soepen en broodjes kroket!! Graag wél van te voren bij uw reservering even aangeven of u hier ook gebruik van wilt maken! (Geef eventuele dieeteisen of allergieën ook door!)

En eveneens traditiegetrouw kan iedereen die dat wil ná het concert nog zelf musiceren of meezingen in de "session afterwards" waar wij altijd naar streven. Dus breng gerust uw instrument mee en blijf na het concert nog lekker even hangen en muziek maken of beluisteren.

Wat betreft de andere concerten in het vóór ons liggende seizoen: helaas staan nog niet alle data vast. Er wordt nog druk onderhandeld met artiesten, onder meer ook met muzikanten die wijzelf deze vakantie live op hebben zien treden in Engeland.
Wat al wél vaststond en ook vast op de agenda blijft staan is het optreden van de in Engeland zéér bekende Jez Lowe op zaterdag 20 februari 2016. Ook voor dit concert kunt u alvast vooruit reserveren, want we verwachten dat dit een druk bezochte avond wordt!

Wat:
Concert in de serie Folk at Home in Tilburg, dit keer met het duo Hungrytown
Wanneer:
Zondagmiddag 11 oktober 2015
Aanvang:
Concert 16:00 uur, deuren open om 15:15 uur zodat u eerst een kopje koffie of thee kunt drinken!
Waar:
In Tilburg; wie gereserveerd heeft, ontvangt ongeveer een week voor het concert de adresgegevens en routebeschrijving. Geef bij uw reservering dit keer aan of u na afloop mee wilt genieten van de soep met broodjes!
Bijdrage in de kosten:
12,50 euro, dit is inclusief de hapjes, soep, broodjes en drankjes!
Info en reserveringen:
www.folkathome.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebookevent: Folk at Home met Hungrytown. Let op: aangeven op facebook dat je komt, geldt níet als een officiële aanmelding! Je moet per e-mail of telefoon reserveren! Facebook is alleen ter informatie!
tel.: 0612146455