Het tweede theaterprogramma van Mannen van Naam, Morgen Is Ver, gaat in première op 4 oktober en er staat een uitgebreide tour gepland.

De drie mannen stonden aan de basis van de bekende groep Pater Moeskroen. Zij  zijn nu een paar jaar ouder, misschien wijzer? Liedjes schrijven, mooie muziek maken met humor kunnen ze nog steeds.

Terug naar de eenvoud van het mooie luisterlied. Pakkende autobiografische teksten, gezellige verhalen, fijne akoestische instrumenten en vrolijke folkmuziek.

Rasmuzikanten Ton Smulders, Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven, die alle drie ooit aan de basis van feestband Pater Moekroen stonden, besloten terug te keren naar hun roots: persoonlijker dan ooit. Ze richten zich op het hier en nu en nemen het publiek mee naar een intieme wereld, die de dag van morgen even doet vergeten.

Morgen is Ver’ is het tweede theaterprogramma van Mannen van Naam. Net als in hun veelgeprezen voorstelling ‘Verder’ gaan de liedteksten over alles wat hen na aan het hart ligt. Over de mooie mensen om hen heen, over de mensen die ze dichtbij zich willen houden. En over bijzondere mensen die gemist worden. Van gevoelige theaterliedjes naar vrolijke folkdeunen..

De Mannen van Naam komen opnieuw verrassend uit de hoek met humoristische liedjesopzwepende Keltische deunen op banjo en accordeon. Er mag meegeklapt en meegezongen worden. En wellicht een traantje weggepinkt. Zo wordt de buitenwereld even vergeten, want morgen is ver.

Website: www.mannenvannaam.nl.

Tourdata 2015/2016:
26 september Leerdam Stadspodium GO
03 oktober Waspik CC Den Bolder
04 oktober Rotterdam Theater Walhalla (première)
12 oktober Utrecht De Parel van Zuilen
23 oktober Gorinchem Theater Peeriscoop
24 oktober Druten Agoratheater
05 november Wijchen Theater ‘t Mozaïek
06 november Middelharnis Theater ’t Diekhuus
19 november Breda Bierreclame-Museum
21 november Gorredijk Theater de Skans
22 november Uden De Pul
12 december Oost-Souburg Folkclub Razzmataz
19 december Brielle Brestheater
23 januari Hoogerheide Theater Kloosterhof
15 februari Den Bosch De Toonzaal
13 februari Zevenhuizen Theater Swanla
18 maart Oirschot CC De Enck
14 april Alphen (N. Br.) Streektheater Den Heuvel       
16 april Rilland Podium Reimerswaal
26 april Zeeland (N.Br.) Het Witte Huis
12 mei Soest Ideatheater
20 mei Utrecht Werftheater
21 mei Utrecht Werftheater
10 juni Gendringen Openluchttheater Engbergen