Er staan in seizoen 2015/2016 nog diverse optredens gepland van Point Quiet, waarvan in februari een nieuw album is verschenen.

Om het succesvolle jaar 2015 in stijl af te sluiten en daarnaast het nieuwe jaar goed te beginnen, heeft Point Quiet de komende maanden een flink aantal fijne optredens gepland staan.
 
In februari van dit jaar bracht Point Quiet het nieuwe studio album ‘Ways & Needs Of A Nighthorse’ uit. Dat de donkere Americana van Point Quiet een schot in de roos is, wordt bevestigd door de reacties van de pers. Popmagazine Heaven sprak van “een album van internationale allure”, het Belgische magazine RifRaf maakte de lezer nieuwsgierig naar meer met de woorden “een slag in het gezicht met een fluwelen behandschoende vuist” en 3voor12 Den Haag bekroonde het album met de uitspraak “een topper uit het Americana genre”.
 
Begin september startte Point Quiet met een serie najaarsoptredens toen de band opende voor Frazey Ford in LantarenVenster in Rotterdam. De komende maanden zal Point Quiet te zien zijn op de volgende podia:
 
Zaterdag 17 oktober, Continental Roadshow - In The Woods, Lage Vuursche
Donderdag 22 oktober, De Bunker, Gemert
Zondag 25 oktober, Continental Roadshow – Van Slag, Borger
Woensdag 4 november, 't Rozenknopje, Eindhoven
Donderdag 12 november, Luxor Live, Arnhem – met Theo Sieben
Dinsdag 12 januari, Crossroads, Vestzaktheater Het Zwijnshoofd, Bergen op Zoom
Vrijdag 29 januari, Artishock, Soest
Zondag 21 februari, Paradox, Tilburg
Zondag 10 april, Cambrinus, Horst
 
Zie ook: www.pointquiet.com.