De Nederlandstalige singersongwriter Sido Martens presenteert op zondagmiddag 15 november zijn nieuwe album Niemand is van Iemand in Oentsjerk.

De cd bevat liedjes die Martens weerslag vormen van een periode waarin de wereld opnieuw zijn vele gezichten toonde. Van grimmig en barbaars tot hartverwarmend en troostrijk en alle schakeringen daar tussen. Niemand is van Iemand zou een vanzelfsprekendheid moeten zijn, maar de rauwe realiteit lijkt helaas te vaak compleet tegenovergesteld.
Dat laat ook Sido Martens niet onberoerd. Op zijn eigen wijze verwoordt en verklankt hij die gevoelens. Niet dat het kommer en kwel troef is, verre van, maar weemoed en verlangen met hier en daar een bittere ondertoon is zeker een rode draad. De lichtheid van jong zijn, kinderlijke onbevangenheid, het hunkeren naar liefde en bang zijn voor afscheid of verlies. Het is vast de tijd van het jaar en wie weet de levensfase waarin Sido Martens zich nu bevindt.
 
Sido Martens wordt bijgestaan door een aantal muzikale vrienden die ook op de cd meerdere liedjes door hun inbreng een extra lading geven.
 
Vanaf 17.30 uur wordt er een lekkere maaltijd opgediend (ook vegetarisch). Kosten bedragen 15 euro, reserveren kan (en moet) via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
 
Wat: cd presentatie Niemand is van Iemand, Sido Martens
Wanneer: zondagmiddag 15 november 2015
Waar: Landgoed Stania State, Rengersweg 98b, 9062 EJ Oentsjerk
Hoe laat: van 15.00 tot 17.00 uur (zaal open: 14.30 uur)
Entree: gratis