Op 20 februari speelt Jez Lowe in de huiskamer bij Folk At Home in Tilburg, maar de organisatie daarvan heeft daarnaast een tour voor hem geregeld. Hij doet ook onder meer Utrecht, Aalten en Koudekerk a/d Rijn aan.

We ontvingen de volgende info van Folk at Home:

Na jarenlang alleen maar met zijn band The Bad Pennies in Nederland opgetreden te hebben en na een afwezigheid van een paar jaren, komt de bekende en zeer druk geboekte Noord-Engelse singer/songwriter Jez Lowe weer naar Nederland.
Het team van Folk at Home huisconcerten heeft kans gezien voor hem een tour te regelen van 8 concerten, waarvan 1 in België en 1 in Duitsland en dat alles in de derde week van februari 2016!
Jez is een folkartiest van groot formaat in de UK en ver daarbuiten. Alleen al in 2016 heeft hij tournees gepland staan voor Australië, Amerika, Canada en nu dus ook Nederland.
In het afgelopen seizoen is hij in twee categorieën genomineerd geweest voor de BBC Folk Awards, hij schrijft muziek voor de BBC 2 serie The Radio Ballads, is gevraagd voor een project van de Royal Albert Hall, schrijft voor een TV documentaire over het leven in de mijnstreek en is net begonnen aan een tournee met Billy Mitchell en Bob Fox genaamd The Pitmen Poets.
Ontelbare cd's zijn door hem uitgebracht en ontelbare nummers van zijn hand worden en zijn door anderen gecoverd, bijvoorbeeld door Fairport Convention en The Dubliners.
Wj van Folk at Home zijn er ontzettend trots op dat we hem naar Nederland hebben kunnen halen!!
Bij ons in Tilburg is hij te zien en te beluisteren op zaterdag 20 februari. Voor reserveringen en info kijk op www.folkathome.nl

Concertdata Jez Lowe:

Zondag 14 februari 2016, Brussel (België),The Black Door, www.theblackdoor.be
Maandag 15 februari 2016, Utrecht, Parel van Zuilen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dinsdag 16 februari 2016, Cothen, 't Dorpshuys, www.partyvergadercentrumcothen.nl
Woensdag 17 februari 2016, Wülfrath (Duitsland), www.wuerg.com
Donderdag 18 februari 2016, Aalten, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vrijdag 19 februari 2016, Koudekerk a/s Rijn, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zaterdag 20 februari 2016, Tilburg, www.folkathome.nl
Zondag 21 februari 2016, Alphen a/d Rijn, besloten concert