Op zondag 24 januari geeft Lieven Tavernier een exclusief concert in de AB in Brussel (B). Hij neemt flink wat gasten mee, o.a. Bruno De Neckere, Neeka, Patrick Riguelle, Gabriel Rios en de United Brass Band.

Het best verborgen talent van de Nederlandstalige singer-songwriters, Lieven Tavernier, kreeg de voorbije maanden alle spots op zich.

In november verscheen het boek Eerste Sneeuw met CD bij Lannoo met teksten, foto’s, liederen. De CD werd recent apart gereleased onder de naam Geen Kwaje Vrienden.
Op de CD brengen bekende collega’s hommage aan Taverniers repertoire. Onder hen: Raymond Van Het Groenewoud, Gabriel Rios, Kris de Bruyne, Neeka, Stef Kamiel Carlens, The Bony King, Remco Campert, Patrick Riguelle, Roland, Isolde Lasoen enz. Elders op Folkforum schrijft Mirjam Adriaans: "feit is dat er een fraai werkstuk klaarligt voor liefhebbers van subtiele poëtische teksten en het betere lied. Eerste Sneeuw verdient het om gezien, gelezen en gehoord te worden." Hier kun je de volledige recensie lezen.

Op 24 januari 2016 organiseert AB om 15 uur een exclusief concert waarin Lieven Tavernier zal aantreden geflankeerd door gastzangers Bruno De NeckerePatrick Riguelle, Neeka, Melike, Eva en Kapinga Gysel en… Gabriel Rios, zijn begeleidingsband De Zondaars en de 30-koppige United Brass Band.

In het putteke van de winter kan u uw hart verwarmen aan bloedmooie songs van deze levende legende.

Zondag 24 januari 2016, Lieven Tavernier & gasten, AB in Brussel (B)
Aanvang 15:00 uur, entree €23,-

Zie ook: www.abconcerts.be.