Van 2 t/m 6 maart doen Dan Stuart & Tom Heyman een korte tour door Nederland en worden daarbij vergezeld door support Fernando.

Dan Stuart & Tom Heyman
Dan Stuart
is het meest bekend van de populaire altcountry/postpunk/rockband Green On Red die hij in de jaren 80 al begon met Chuck Prophet en Chris Cacavas en als helft van Danny & Dusty (met Steve Wynn). Door de jaren heen heeft hij echter in veel verschillende configuraties opgetreden en op diverse plaatsen in de wereld gewoond en getoerd. Enkele jaren terug was hij o.a. ook te zien met een hele puike set op het Take Root festival waar hij begeleid werd door Sacre Cuori. Tom Heyman (van Go To Blazes) en Dan Stuart hebben een aantal dingen gemeen namelijk het opmerkelijke talent om een krachtige short story te schrijven van onder de 5 minuten. In 2012 bracht Dan Stuart na een lange tijd van afwezigheid in de muziek een nieuw album uit, The Deliverance Of Marlowe Bilings, dat kon rekenen op lovende media aandacht, in februari verschijnt de opvolger Marlowe's Revenge waarop hij bewijst dat hij nog lang niet uitgeblust  is en nog altijd een geweldige rauwe performer is .

Dan Stuart, foto Darren Andrews
Dan Stuart, foto Darren Andrews


Video: https://youtu.be/n4dIfkLTvO0 en https://youtu.be/S31BqQb-yY4

Fernando
Fernando Viciconte is een uit Portland, Oregon afkomstige singer-songwriter. In de VS heeft hij al aardig wat aanzien opgebouwd met zijn donkere liedjes, vol pijnlijke waarheden. Zo werd zijn album lovend beschreven door No Depression, Paste en Billboard en wordt hij bewonderd door collega muzikanten als Steve Wynn, Don Dixon en Peter Buck, die ook op zijn nieuwste album te horen is. `

Video: https://youtu.be/zAh25cGb0Lc

Package tour Dan Stuart & Tom Heyman met Fernando

Tourdata maart 2016:

woensdag 2 maart Amsterdam Paradiso @ Tolhuistuin
donderdag 3 maart Almelo Proeflokaal België
zaterdag 5 maart Utrecht Tivoli Vredenburg
zondag 6 maart    Groningen Vera