De Ier Kieran Goss is van 10 t/m 20 maart op tour in Nederland. Hij is te zien in o.a. Vlaardingen, Eindhoven en Ede. Voor zijn optreden in Vlaardingen op 10 maart geven The Lock Keepers een set van twee vrijkaarten weg.

Kieran Goss is een van Ierland’s meest geliefde performers. De shows van deze uiterst sympathieke Ier en verhalen tussendoor zijn super entertainend. Dat hij ook een songwriter extra ordinaire is blijkt wel uit het feit dat veel van zijn songs ook door andere prominente artiesten zijn opgenomen zoals Rodney Crowell (hij woonde ook geruime tijd in Nashville), Mary Black maar ook onze eigen Ilse Delange. Op het podium schittert hij en zijn fans in Nederland zullen hem ongetwijfeld nog herinneren van de zeer succesvolle Irish Unplugged Tour in 2003. Na lange tijd van afwezigheid in Nederland  zal hij volgend jaar voor het eerst in 10 jaar ook weer in Nederland touren.
Kieran tourt met Annie Kinsella die in de 2e helft van de show ook enkele nummers met hem meezingt. 

Kieran Goss
Kieran Goss


Video: http://youtu.be/cFyJPKEAv8g
 
Kieran Goss, tourdata maart 2016:
donderdag 10 maart Vlaardingen The Lock Keepers @ Harmonie
vrijdag 11 maart Amsterdam Paradiso @ Tolhuistuin
zondag 13 maart Amen Cultureel Café De Amer
maandag 14 maart Eindhoven Meneer Frits
donderdag 17 maart Terheijden Puur Wit
vrijdag 18 maart Ede Live Stage Marnix
zaterdag 19 maart Lage Vuursche In The Woods
zondag 20 maart Grootschermer Museum Nic Jonk

Vrijkaarten
Voor het optreden van Kieran Goss in Vlaardingen op donderdag 10 maart geven de organisatoren, The Lock Keepers, een set van twee vrijkaarten weg. Wil je daarvoor in aanmerking komen stuur dan een mail o.v.v. Kieran Goss via Folkforum naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij nemen contact met je op als je gewonnen hebt.