Morgen, donderdag 21 april, is er een intiem zangconcert in de Hasseltse Kapel in Tilburg, met D’Ambrass en Beabad.

D‘Ambrass
Drie mannen zingen á capella. Hans Wouters, Ton Loozen en Luc Plompen zingen volkse teksten over vrijage, drankzucht en andere geneugten. Soms met een uitstapje naar de Renaissance.  Dat levert ambras op…. En embrasser! De groep wordt gecoacht door Peter Cornelissen.
https://www.facebook.com/zangersambrass/

D'Ambrass
D'Ambrass


BeaBad staat al jaren voor een sublieme en intieme vertolking van met name oude muziek. Door de tijd heen echter ook met uitstapjes naar modernere muziek en traditionals van de Balkan. De chemie tussen de stemmen is onmiskenbaar aanwezig en maakt het een genot om naar dit trio te luisteren. Eefje Vonken (sopraan), Angeline van Bijsterveldt (alt) en Ben van Schijndel (bariton) zingen al geruime tijd onder leiding van Frans van Hoek. Bezoek ook eens hun website voor meer informatie en muziek: www.beabadinbeses.nl.

Donderdag 21 april 2016 D'Ambrass en Beabad. Valérie Rijckmans zal tussen de twee zangblokken op Ierse harp spelen in de Hasseltse Kapel, aan het Hasseltplein in Tilburg.
Aanvang 20:00 uur
De entree bedraagt slechts 8 euro. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor kaarten.