Op vrijdag 17 juni wordt in het Cultuurcentrum in Deurne een Meezing Mistero georganiseerd. Bezoekers kunnen dan zelf meezingen met alle liedjes van de voorstelling onder begeleiding van het Mistero-orkest.

In het najaar van 2015 trok de voorstelling van de ‘Mistero Brabantse Volksopera’ volle zalen. Ook de extra voorstellingen van januari – in Someren, Gemert en Deurne - waren snel uitverkocht. Veel bezoekers vertelden het heel jammer te vinden dat ze de liederen niet zelf konden meezingen! Bij degenen die de oorspronkelijke Mistero Buffo - gespeeld door de Internationale Nieuwe Scene - hebben gezien, zitten die liederen nog altijd in het hoofd en roepen ze meteen gevoelens op van nostalgie naar de uitvoeringen van de late jaren 70.

Daarom organiseert het Cultuurcentrum in Deurne nog voor de zomervakantie een Meezing Mistero, voor de liefhebbers die graag nog eens die tijdloze liederen willen zingen, op vrijdagavond 17 juni a.s.; om 20.15 uur.
Het wordt geen reprise van de Brabantse Volksopera; maar een ‘sing-along’ avond  in de sfeer van een café chantant; de deelnemers zitten aan tafeltjes in de foyer van het Cultuurcentrum.

Het Mistero-orkest zorgt voor de begeleiding; op hun professionele en aanstekelijke manier.
Ton van der Weerden op accordeon en drie muzikanten van Tinkers, drinkers, dreamers: Bart van Asten, gitaar; Tim van Asten, viool en Karel van Bokhoven, mandoline.
Carolien van der Hulst verzorgt tijdens de Meezing-avond de muzikale leiding.

Bij dit meezing-evenement worden de originele teksten van de Internationale Nieuwe Scene gebruikt. De teksten worden m.b.v. een beamer geprojecteerd.

Vrijdag 17 juni 2016, Meezing Mistero in Cultuurcentrum Deurne
Er is plaats voor ongeveer 150 deelnemers. Er wordt een kleine bijdrage voor de onkosten gevraagd: nl. € 4,-. Inclusief 1 consumptie.

Aanmelden / reserveren kan via een mail naar het Cultuurcentrum Deurne; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
onder vermelding van ‘Mistero’

Voor meer informatie: zie de website of facebookpagina van het cultuurcentrum.
Of neem contact op met:
    •    Carolien van der Hulst; 0649942004; mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of
    •    Addie Smolders; 06-51904268; mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.