Op zondag 4 september vindt het laatste Boet’n Deure concert van het seizoen plaats in Odoorn. Er is dan een optreden van het Otto Groote Ensemble, het voorprogramma wordt verzorgd door Joost Dijkema.

Het Otto Groote Ensemble wist het publiek van Boet'n Deure al eerder te boeien met hun prachtige nummers in het Plattdeutsch. Het is dialect dat geen enkele belemmering oplevert om de prachtige songs te kunnen volgen. Ontroerend mooi, niet alleen tekstueel, ook muzikaal. Het trio vult elkaar prachtig aan in zowel de meerstemmige zang als in de muzikale arrangementen.

Zondag 4 september 2016 begint het laatste Boet'n Deureconcert van dit seizoen met de indrukwekkende verhalenverteller Otto Groote en zijn Ensemble. In het voorprogramma: Joost Dijkema uit Groningen 
Aanvang 14 uur.

Het Boet'n Deure Festival en de Boet'n Deure concerten kenmerken zich door de gemoedelijke intieme sfeer en er is ruimte genoeg om naar muziek te luisteren. De entree voor het Boet'n Deure Festival en de Boet'n Deure concerten is een vrije gift. Zo kun je als bezoeker je waardering voor de muziek in geld laten blijken en kun je geven wat je kunt missen. Wie zeker wil zijn van een zitplaats bij de concerten wordt aangeraden om een tuinstoel of picknickkleedje mee te nemen. Er staan ook enkele klaar. Het restaurant bij Poolshoogte is open voor een hapje en een drankje en het geluid bij Boet'n Deure wordt verzorgd door All Acoustic. Bij regen worden er enkele regenschermen opgetuigd, want deze akoestische muziek wordt natuurlijk buiten in het bos georganiseerd, bij Poolshoogte (Exloo/Odoorn).

Adres & info vind je via www.boetndeure.nl.