Van 6 t/m 10 december is Venice in Nederland om vier akoestische kerstshows te spelen in kerken in Leeuwarden, Apeldoorn, Maastricht en Nijmegen. De kaartverkoop begint komende zaterdag, 27 augustus 2016.

De Amerikaanse band Venice komt in december van dit jaar naar Nederland voor een serie van vier akoestische kerst shows. Tijdens deze Venice ‘Acoustic Christmas Tour’ nodigt de populaire band haar trouwe Nederlandse fans uit voor een bijzondere avond in een warme West-Coast kerstsfeer.
De optredens vinden speciaal voor deze gelegenheid plaats in vier van de mooiste kerken van Nederland.

De  setlist van de ruim 2 uur durende show bevat naast bekende en minder bekende kerstliedjes ook een aantal vertrouwde Venice songs, die voor deze tour een speciaal kerstrandje zullen krijgen.
De avond zal zoals gebruikelijk worden afgesloten met een uitgebreide meet & greet met de band.

De Amerikaanse formatie Venice wordt wereldwijd geroemd om hun perfecte West Coast harmonies. De band bestaat uit twee sets broers, Michael en Mark Lennon & Kipp en Pat Lennon die zijn geboren en getogen in Venice Beach, Californië. Sinds de jaren 80 treden ze samen op en hebben, beinvloed door onder meer Crosby, Stills & Nash, Fleetwood Mac en The Eagles, een eigen folk/rock/soul sound ontwikkeld met als handelsmerk hun fenomenale vierstemmige zangpartijen.
 
Venice Acoustic Christmas Tour 2016:
Dinsdag 6 december Leeuwarden, Grote Kerk
Woensdag 7 december Apeldoorn, Grote Kerk
Donderdag 8 december Maastricht, St. Jans Kerk
Vrijdag 10 december Nijmegen, Stevenskerk

Ticketverkoop start zaterdag 27 augustus a.s. om 10.00 uur via de websites van de zalen en www.ticketmaster.nl

Website van Venice: www.venicetheband.com