Stephanie Struijk komt op 10 september spelen bij Nijend24 in Anderen.

In haar nieuwe theatershow dit jaar staat de roadtrip die Stephanie Struijk maakte met Daniël Lohues centraal. Ze speelt de liedjes van het nieuwe album vergezeld door anekdotes over het onderweg zijn. Niks stond vast tijdens deze reis, behalve dan dat Stephanie op een bepaalde datum in Minnesota moest zijn voor een optreden. Daar tussenin was er tijd om liedjes te schrijven en te kijken wat er voorbij kwam.

Nieuwe maan gaat over met een schone lei beginnen en wat voor verrassingen daar uit kunnen komen.
Het is geen afval en toch moest ik het kwijt, ergens langs de snelweg.” is een regel uit het liedje ‘Ergens langs de snelweg’ wat typerend is voor hoe Stephanie dicht bij de kern van haarzelf en muziek maken weet te komen. Je overgeven aan de kracht die de sterren en planeten blijkbaar op je hebben, meegaan met de deining van de natuur, maar daarin dan je eigen weg vinden. Dat is wat de 29-jarige singer/songwriter voor ogen heeft.

Deze trip bracht haar op vele manieren weer terug naar haar roots.

Stephanie bracht tot nu toe vier studio-albums uit. Haar debuutalbum Away From Here kwam uit toen ze 19 jaar was en werd bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Ze ontving voor haar werk een Zilveren Harp en speelde op festivals als Pinkpop en Concert at SEA. De afgelopen jaren woonde en werkte Stephanie als singer/songwriter in Los Angeles.

Zaterdag 10 september 2016, Stephanie Struijk bij Nijend24 in Anderen.
Het optreden begint om 20:00 uur, kosten bedragen €15,--  (inclusief consumpties).

Het volgende optreden is op 5 november:  Lavalu (bekend van o.a. het Pauperparadijs).

Meer informatie en reserveren op www.nijend24.nl