Op zondag 25 september presenteert de Oldtime Stringband zijn nieuwe cd Cat’s Got The Measles in Huis Verloren in Hoorn.

The Oldtime Stringband heeft een nieuwe cd genaamd Cat's Got The Measles. Deze derde cd van dit bluegrass-, folk- en americanagezelschap uit Hoorn, Amsterdam en Schoonhoven zal officieel worden gepresenteerd in Huis Verloren aan het Kerkplein te Hoorn op 25 september.

Op de cd wordt al zeer goed gereageerd in de (inter-)nationale pers. Een aantal zeer goede recensies zijn reeds te lezen: "thirteen tremendous performances", "gevarieerde sound waarin authenticiteit en spontaan speelplezier hand in hand gaan", "Wie het album Cat's Got The Measles aanschaft haalt veel sfeer in huis" en "zonder meer vaandeldragers van een betere muzikale wereld" zijn enkele citaten van verschenen recensies op het internet.

Op de cd Cat’s Got The Measles, die ook nu live werd opgenomen in studio The Church in Wijdenes, spelen een aantal gasten mee zoals Tim Knol, Lidewij de Vries en Torsten Stähler. Ook zij zullen meedoen tijdens deze cd presentatie.

Zondag 25 september 2016, Oldtime Stringband, Huis Verloren, Kerkplein in Hoorn
Reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zaal open 15.00 uur
Aanvang 15.30 uur

Heb je de nieuwe cd Cat's Got The Measles bij je en kun je hem dus laten zien, heb je gratis entree. Zonder cd is de entree 10,- euro.
Kom je met twee personen en heb je 1 cd dan betaal je dus slechts 10,- euro entree. Bij de de deur is de cd te koop voor 15,- euro.