Op zondag 23 oktober is BJ Baartmans te gast bij Bart de Win in de reeks Bart in de Knop in ’t Rozenknopje in Eindhoven.

Al doet zijn nog altijd jongensachtige uitstraling anders vermoeden,  BJ Baartmans zit alweer ruim dertig jaar in het muzikantenvak. In die dertig jaar heeft hij zich ontwikkeld tot één van de meest veelzijdige muzikanten van Nederland. BJ speelt met zijn hart op de snaren, lijkt te versmelten met zijn instrument. Daarnaast beschikt hij over een karakteristiek en prettig gruizig stemgeluid. BJ is een singer-songwriter met een indrukwekkend groot eigen repertoire, maar hij verrijkt ook muziek van anderen met zijn snarenspel. BJ werkte o.a. samen met JW Roy, Guus Meeuwis, Okieson en Iain Matthews. Bart en BJ delen, als Nederlandse ‘southerners’, een voorliefde voor de muziek uit de zuidelijke staten van de USA. Zij zullen nummers van hun muzikale helden spelen, maar het publiek ook verrassen met eigen werk.
Na afloop van het concert is er de mogelijkheid om te eten in de fijne ambiance van een van de oudste cafés van Eindhoven.

Bart de Win (l) en BJ Baartmans
Bart de Win (l) en BJ Baartmans, foto Ronald Rietman


BJ Baartmans: gitaar, zang
Bart de Win: piano, zang

23 oktober 2016, Bart in de Knop met Bart de Win en BJ Baartmans
Aanvang: 16.00 uur. Toegang gratis.
‘t Rozenknopje, Hoogstraat 59 Eindhoven
http://www.rozenknopje.nl