Elke laatste zondagmiddag van de maand organiseert Buitencentrum De Koerberg in Heerde, i.s.m. Blue Dew Sunday Life, een gratis folkmiddag. Op 31 juli speelt Erinsklep. Bij mooi weer gebeurt dat buiten op het gezellige terras en bij slecht weer binnen in de bistro (ook heel gezellig). De middag begint om 14.00 uur en het optreden eindigt om 17.00 uur. Het is ook mogelijk om naderhand een maaltijd te nuttigen. Daarvoor is het raadzaam van tevoren te reserveren.

Erinsklep

erinsklep

Erinsklep speelt op een enthousiaste manier Ierse folk. De accordeonklanken ondersteunen in de vocale nummers sfeervol het gitaar- en percussiegeluid, terwijl het in de instrumentale nummers bescheiden de hoofdrol op zich neemt. Erinsklep staat garant voor mooie ballades, opzwepende pubsongs en vrolijke jigs en reels.

Het programma vanaf augustus:
28 augustus: Chicken Pie
American folkmuziek op authentieke wijze gebracht
2 september: Blue Dew 
Met het theaterprogramma The Long Journey Home in het Openluchttheater van De Koerberg (NB: voor deze voorstelling zullen kaartjes worden verkocht)
25 september: Inlaw sisters & The Cajun Company
'Songs from the Appalachian Mountains' en Cajun
30 oktober: Vals Plat
Nederlandstalige folk en bluegrass

Meer informatie: www.bluedew.nl/Koerberg.htm (o.a. de route en contactinformatie)Programmering Sunday Life: Marius Klein, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.