Op vrijdag 9 september organiseert Rapalje in samenwerking met "Cooking Highlander" het "Keltisch Nazomerfeest" in Noordlaren. Met lekker eten en drinken, muziek, dans en natuurlijk de muziek van Rapalje met doedelzakspeler David Myles

Dit Keltisch Nazomerfeest wordt gehouden in De Waterlelie, Osdijk 4, Noordlaren. Vanaf 17:00 uur is er Cooking Highlander en vanaf 20:00 uur Rapalje & David Myles. Entree: € 10,- inclusief 1 Drankje. Online reserveren op: www.rapalje.com.

Er kan op 9 september ook worden overnacht op het terrein van de Waterlelie. Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. +31 (0)50-3115733 of mobiel +31 (0)6-51786647.
Zie ook: www.cookinghighlander.com en www.rapalje.com.

Rapalje heeft er maar druk mee. Voor de komende tijd staan er veel optredens geboekt. Met name de theatertournee Spel zonder Regels zal nog veel tijd en inzet vergen, maar de groep verwacht dat het een leuke show wordt. Binnenkort zullen ze wat meer informatie geven over deze theatershow.