De Vlaardingse folkclub HARD times start aanstaande zondag 18 september met het nieuwe seizoen met een optreden van Cornelis Pons en Anton Swaneveld. Zij brengen een mix van oude folksongs en Nederlandstalige liedjes met duidelijke wortels in het Rijnmondgebied. Dit eerste optreden vindt plaats in HARD times, het restaurant, waar de folkclub haar kleinschaliger optredens programmeert.

Het concert begint zondagmiddag om 15 uur. HARD times, het restaurant vind je aan de Rijkestraat 10-12 in Vlaardingen. Het concert is gratis toegankelijk. Om zeker te zijn van een plaatsje wordt reserveren aanbevolen. Reserveren kan in HARD times, het restaurant, (010) 248 97 41.

De komende periode staan meer optredens van de HARD times, de folkclub gepland. Op zondag 25 september vindt de eerste maandelijkse sessie-middag plaats. Aanvang is 15.00 uur en de toegang is gratis.

Het eerste grotere concert staat gepland voor donderdag 13 oktober. Vanwege de verbouwing van het Theater van Vlaardingen, de vaste standplaats van folkclub HARD times, wordt dit seizoen voor deze grotere concerten uitgeweken naar uitgaansgelegenheid De Salon aan de Oosthavenkade 9 in Vlaardingen. Op 13 oktober treedt de Ierse folkveteraan Christopher Delaney op. In het voorprogramma staat de Nederlandse folkband Kilshannig. De folkavond in De Salon begint om 20.00 uur. Entreekaarten kosten 17.50 euro. Leden van HARD times, de folkclub krijgen op deze entreeprijs 2,50 euro korting. Kaarten kunnen gereserveerd worden via het Theater van Vlaardingen.

Informatie over de activiteiten van folkclub HARD times is te vinden op www.hardtimes.nl. Lid worden kan al voor 5,00 euro per jaar.