Folkcorn treedt op tijdens de Stones Tribute die zondagmiddag en -avond 20/11 wordt gehouden in Wageningen. Verkeerde groep op de verkeerde plaats? Wie onlangs contrabassist Jitze Kopinga groovy hoorde rocken op een akoestische gitaar tijdens een optreden met Dommelvolk, weet beter...
De Stones Tribute is in Café 'T Gat, Herenstraat 31, Wageningen. Folkcorn dat als Folkstones het podium beklimt: "Die avond eindelijk de Rolling Stones zoals ze hadden kunnen klinken als ze eerst naar ons hadden geluisterd". Vermoedelijke aanvang tussen 20.00 en 21.30 uur.
Toegang gratis.

Overigens heeft Folkcorn plannen voor een tournee door Australië volgende zomer. Op hun website biedt de groep zich aan bij Australische organisatoren: In 2006 wordt herdacht dat een Nederlands schip 400 jaar geleden Australië ontdekte. In het programma is ook uitwisseling van Australische en Nederlandse artiesten gepland. Folkcorn heeft zich aangemeld om in Australië op te treden. Er is een budget voor de overtocht van groepen uit Nederland maar daarvoor is een uitnodiging uit Australië vereist. Wij willen in 2006 graag voor u komen spelen. Wij geven in het Engels en Nederlands uitleg over onze muziek. Zie de meertalige website www.folkcorn.nl. In 1995 en 2001 speelden wij in de VS en in 2004 in Ontario (Canada). Bij die gelegenheid traden wij op op festivals, feesten, informele bijeenkomsten, scholen, en bij verenigingen van Nederlandse migranten. Voor die laatste groep speelden wij op verzoek ook Nederlandse meezingers uit de jaren 1950 - 2000.

Zie ook: www.folkcorn.nl.