De Ierse trekharmonica-speler Dave Munnelly voegt zich bij zangers/bodhran-speelster Helen Flaherty en gitarist Philip Masure op het GUO-concert van 18 december in 't Boerderijtje in Oisterwijk. Dave Munnelly behoort tot de beste trekharmonica-spelers van de nieuwe lichting Ierse folkmuzikanten. Met deze Ier, de Schotse Helen Flaherty en de Vlaamse specialist op DADGAD-gitaar en bouzouki Philip Masure wordt 't Boerderijtje 18 december vergast op een repertoire van zowel traditionele als eigentijdse Keltische muziek uit voornamelijk Ierland en Schotland.

De voorverkoop voor dit GUO-concert verliep al boven verwachting. Nu ook de komst van  Dave Munnelly vaststaat, verwacht de organisatie dat 't Boerderijtje binnenkort zal zijn uitverkocht. Liefhebbers van Keltische muziek wordt dan ook aanbevolen om zeker tijdig te reserveren.

Reserveren kan digitaal op www.do.nl/guo of met de reserveringslijst in de GUO-concertbrochure 05/06. Voor info (dus geen reserveringen) is er de GUO-foon: 013 - 5210175.