Theater De Molenberg in Delfzijl pakt flink - Iers - uit voor optreden van Blue Dew op 17 december. Speciaal voor de uitvoering van The Long Journey Home door Blue Dew heeft het een theaterarrangement met uitgebreid Iers buffet samengesteld. Wie deelneemt aan dit arrangement wordt rond de klok van zes verwelkomd met een drankje, gaat daarna aan het buffet, krijgt in de pauze van de voorstelling aan een speciaal gereserveerde tafel een kop koffie of thee en een stuk ApplePie. Na afloop van de voorstelling wordt een drankje met Ierse hapjes geserveerd.

Het Iers buffet is aardig uitgebreid. Wat dacht je bijvoorbeeld van: Irish Stew (een stoofschotel van lamsvlees en rode wijn), Aiglefin A'I'Irlandaise (Ierse schelvis gestoofd in cider), Sheppards Pie, Irish Salmon, Grilled Scrimps met Ierse whisky, Roastbeef from the Cottage en in Guinness bereide aardappelen.

Het Theater Totaal Arrangement kost € 27,50 (excl. toegang tot de voorstelling) per persoon.
Reserveringsinformatie vindt u op www.demolenberg.nl. Momenteel zijn bijna 300 van de 555 kaarten gereserveerd, waaronder zo'n 50 reserveringen voor het Theater Totaal Arrangement.