Iedere zondagavond is er in Amsterdam KHL UNPLUGGED. Singer songwriters treden er solo op of met begeleiding. Tot nu toe werd er met de fooienpot rondgegaan. Om het initiatief te kunnen continueren komt daarvoor per 1 januari in de plaats een kleine toegangsprijs.


Voor de eerste KHL UNPLUGGED van het nieuwe jaar (zondag 1 januari) bedraagt de entree 5 euro. Daarvoor krijg je vanaf 20:30 uur in het voorprogramma: Hans Zilver, Peter Smid (basgitaar/stem) en Isabel (stem). En als hoofdact Ad Vanderveen en Kersten de Ligny. Bovendien vraagt Ad Vanderveen singer-songwriters, op deze sterfdag van Townes Van Zandt, een lied van hem ten gehore te komen brengen, bij wijze van tribute. Je kunt je daarvoor aanmelden bij Marijn Wijnands, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-26042847.


Voor KHL Unplugged-nieuwe stijl ingaat zijn er nog twee avonden waarop met de fooienpot wordt rondgegaan. Nu zondag 11/12 met Rob Klerkx (gedreven en sterk sfeervolle popsongs van voormalig supersub drummer Rob Klerkx) en zondag 18/12 met het passionele songwriters-trio Knee Deep (Marco Bressers, John Pierre de Bresser en Christiaan van Leeuwen). 25 dec is KHL gesloten.

KHL Koffiehuis vind je aan de Oostelijke Handelskade 44, Amsterdam, tram lijn 10 , sneltram vanaf c.s. 5 min.
Zie ook: www.khl.nl