De première van het muziektheater programma ‘De Rand van Waanzin' van Muzcirart is op 20 januari in Oirschot. De man achter Muzcirart, Marco Bressers (ook KneeDeep), staat daar vanaf 21 uur op het podium van café St.Marten op de Markt 21.


‘De rand van waanzin' is volgens Marco Bressers  de meest neutrale plek om naar het alledaagse leven te kijken. Hij plaatst vraagtekens bij veel van wat door een meerderheid als 'realiteit' wordt aanvaard. Dit doet Bressers met behulp van o.a. striptekeningen, foto's, eigen bouwsels, humor en veel muziek. "Mijn grote droom, om Muzcirart als een ouderwets circus van dorp naar dorp te laten trekken is met ‘de rand van waanzin' in vervulling gegaan," zegt hij.

Overigens werkt Bressers ook aan een Muzcirart cd. De cd met daarop elf nieuwe liedjes, wordt geproduceerd door Ruud Borgers en de opname vindt plaats in de Audioworkx studio Hoogeloon van het platenlabel Wammes Records. Muzikanten als Bertus Borgers op saxofoon, Matthieu Cleijne op bas, Nicky Hustinx op drums en J.P. de Bresser op percussie, zullen Marco bijstaan tijdens de opname. Ook Ruud Borgers zelf zal de nodige gitaar- en zangpartijen op zich nemen.

De voorstelling in café St.Marten, Markt 21 Oirschot is vrijdag 20 januari '06 om 21.00u (zaal open om 20.30u). Entree: 5 euro, kaarten zijn te bestellen via www.muzcirart.nl.