Vanaf zaterdag 21 januari is er een nieuwe concertserie in Ottersum: Mo(nu)ments at Roepaen. Nederlandse topmuzikanten brengen een ode aan muzieklegendes als Nina Hagen, Neil Young, Buffalo Springfield en Bob Dylan. Het gaat telkens om een avondvullend programma van 21 tot 02 uur met live-optredens en een passende muzikale omlijsting door een dj.

Multi-instrumentalist en singer/songwriter Bartel Bartels verzamelt samen met zijn trouwe compaan drummer Stephan van der Meijden elke week bevriende muzikanten om zich heen, uit verschillende bands, die een eerbetoon spelen aan een grootheid uit de popmuziek. Bartel Bartels heeft daar afgeliopen twee maanden al veel ervaring mee opgedaan met tal van concerten her en der in het land.

Op zaterdag 21 januari is i  Ottersum de aftrap van de serie Mo(nu)ments at Roepaen met een Tribute to Nina Hagen (met Mieke Stemerdink - Gigantjes, David Hollestelle - Wild Romance en Otto Cooymans - Wild Romance. In de weken erna passeren Mo(nu)ments als B 52 & Talking Heads (met Hans Vandeburg & The Bombita's), The Pretenders (met ondermeer Ellen ten Damme), Neil Young (met ondermeer Henk Koorn van Hallo Venray! en Ben Kribben van Van Dik Hout) en Buffalo Springfield (met ondermeer BJ Baartmans). Na een korte Carnavalsvakantie gaat de serie verder op 11 maart met een ode aan Ray Charles (met ondermeer de zangeressen van de Poema's) en Bob Dylan (Erwin Nijhoff Prodigal Sons en Martin Buitenhuis Van Dikhout).

Mo(nu)ments speelt zich af op Landgoed Roepaen,  Kleefseweg 9,  Ottersum. Tel: 0485 - 516070
Nadere info en reserveren via www.cultureelpodium.nl.