Elke zondagavond treden singer/songwriters op in de Amsterdamse klub KHL. Aanstaande zondag 22/1 staan er Karl Adams en Rick van den Bosch, volgende zondag 29/1 John Carrie en John Lester. Ook het volledige februari-programma is nu rond. 
Februari-programma:

5 februari: BROWN FEATHER SPARROW. Haarrijzend spatzuiver, etherische en radiovriendelijke pop van Lydia Van Maurik-Wever met:
Lydia van Maurik-Wever: Vocals, Piano & Rhodes
Paul van Leeuwen: Bass & Guitar
Job Verhoog: Drums
Ernst van der Wal: Guitar
Arjen van Wijk: Vocals, Rhodes & Table Harmonium.
Entree 5 euro. Zie ook www.brownfeathersparrow.com

12 februari: MIST. De band Mist van zingschrijver Rick Treffers maakt melancholische pop. Op hun nieuwste album Bye Bye staat het thema 'afscheid nemen' centraal en zijn er vocale gastbijdragen te horen van Marijn Wijnands en Brown Feather Sparrow's Lydia van Maurik-Wever. Mist speelt deze avond in volledige bezetting en er zit aantal verrassende, nog nader te verklappen muzikale en misschien zelfs spoken word-achtige samenwerkingen in de pen.
MIST bestaat uit:
Rick Treffers - lead vocals, guitar, keyboards, sounds
Ivar Vermeulen - keyboards, guitars, sounds, bass
Jaimy Quite - drums, percussion
Arthur ten Cate - guitars, vocals, keyboards
Bart van Kuijk - bass
Entree 6 euro. Zie ook: www.mist-music.com

19 februari: JP DEN TEX & EMOTIONAL NOMADS. In het kader van een korte Nederlandse toer doet JP Den Tex met zijn band Emotional Nomads ook de KHL zondagavond aan. Sinds de film Emotional Nomads JP heeft geportretteerd en als een filmster in het muzikale landschap heeft geschoten, heeft hij eindelijk zijn welverdiende succes te pakken. JP is met recht een oudgediende op het popfront. Zijn liederen zijn pakkend en herkenbaar, JP laat zien dat er zelfs in dit koude kikkerland warmbloedige gevoelscowboys rondzwerven.
JP komt met band:
JP Den Tex - zang, gitaar
Jac Bico - gitaren, zang
Bart de Ruiter -basgitaar, zang
Leon Klaasse- drums
Entree 7,50 euro. Zie ook: www.jp-den-tex.com

26 februari:  THE HEALZ. Een ouderwets gezellige khl zondagavond met het folk gezelschap van en met
David Parrin- zang, gitaar, Nannie de Winter- zang en Henk van den Brink- basgitaar. Muziek om warm van te worden en wie weet komt er ook nog een voorprogramma..
Entree 5 euro. Zie ook www.thehealz.nl

 Klub KHL vind je in het  Koffiehuis, Oostelijke Handelskade 44, 1019 BN Amsterdam, tel 020 7791575. Zie ook www.khl.nl.