De Canadese singer-songwriter Lynn Miles is op tournee. Maandag 30 januari geeft ze een concert bij Folk in de Walden op Landgoed Stania State in het Friese Oentsjerk.

Haar vader hield van jazz, moeder adoreerde opera maar hield net zo goed van country. Logisch dus dat Lynn Miles op jonge leeftijd zelfs zingend in slaap viel en al spoedig gitaar, viool, fluit en piano leerde spelen. De Canadese singer-songwriter woonde lange tijd in Los Angeles maar keerde een aantal jaren geleden weer terug naar Ottawa. Love sweet love heet haar nieuwste en vijfde album. Haar lieftallige en melodieuze stemgeluid contrasteert prachtig met haar soms uitgeproken scherpe teksten. Zelf zegt ze over 'Love sweet love': 'Ik hou van het licht in die liedjes, het ritme, de reis die je maakt door het album heen. Er zit veel afwisseling in, veel wisselende emoties. Pieken en dalen, uitersten. Dit album is als een lange trip over een kronkelweg door de bergen. Als een rit met de auto.'

Datum: maandag 30 januari 2006. Aanvang: 20.30 uur (zaal open om 20.00 uur). Locatie: landgoed Stania State, Rengersweg in Oentsjerk, entree: € 10,-. Reserveringen: 058-2125690 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..