In de serie Mo(nu)ments is er zaterdag 11/2 een Tribute to Neil Young op Roepaen in Ottersum.

Vorig jaar was er al het eerbetoon aan deze levende legende die ook tal van jonge muzikanten en bands beïnvloed heeft. Het werd een zeer fascinerende en onvergetelijke middag. Vandaar komen zaterdagavond 11 februari opnieuw naar Landgoed Roepaen: Henk Koorn (zang, gitaar Hallo Venray!), Ben Kribben (zang, gitaar Van Dik Hout), Stephan van der Meijden (drums BJ's Pawnshop) en Prof Nomad, Bartel Bartels op bas. Ze brengen weer een stevig Neil Young programma met de kenmerkende gierende en jankende gitaren.

De serie tributes op de zaterdagavonden is een nieuw onderdeel van Landgoed Roepaen. Deze serie van Nederlandse topmuzikanten, die een ode brengen aan muzieklegendes, bestaat uit een avondvullend programma met live-optredens en een passende muzikale omlijsting door een dj. De muzikanten worden bijeengebracht door Bartel Bartels en zijn compaan drummer Stephan van der Meijden.

Avondvullend programma van 21 tot 02:00 uur. Entree 10 euro. Voor reserveringen zie www.cultureelpodium.nl of bel 0485 - 516070.