Op hun tournee doen de Schotse Tannahill Weavers vrijdag 24/2 Trouble Tree Folkconcerts aan in de Ridderhof in Koudekerk a/d Rijn.

Een introductie is eigenlijk niet nodig voor deze al meer dan dertig jaar bestaande legendarische, Schotse, traditionele topformatie. Met hun brede repertoire bestrijken deze veteranen een aantal eeuwen erfgoed van de Keltische bevolking. Van gedreven en krachtig muzikaal vuurwerk tot actuele, originele en gevoelige ballads. Na dertig jaar een hele reeks cd's en lp's, talloze personeelswisselingen en ontelbare kilometers staan Roy Gullane en zijn maten nog steeds op scherp en garant voor een weergaloos avondje Schotse folkmuziek. Aan hun rijke oeuvre werd in 2003 de cd "Arnish Light" toegevoegd. Hun muziek is een unieke combinatie van traditionele melodieën, ritme en rijke vocalen en laten iedere keer een onvergetelijke indruk achter bij het publiek. Wellicht is hun muziek vanwege hun traditionele uitgangspunten een tikje ouderwets, maar hun gedrevenheid, hun passie en enthousiasme, hun enorme muzikaliteit en emotionele intensiteit zijn rechtstreeks verwant aan de rock en roll en met deze missie gaan The Tannahill Weavers voor een spetterende folkavond zorgen bij Trouble Tree FolkConcerts.  

Aanvang 20.45u. en de entree is €15,= . In de Ridderhof, Arie Hogenespad 1 in Koudekerk a/d Rijn. Voor deze avond op tijd reserveren via 071-34146 of www.ttfc.nl, want vol is vol.