Na een geslaagde en druk bezochte opening in februari, organiseert FolkClub Brielle op zondag 5 maart in Café "'t Kont van het Paard" een concert met een swingend Iers karakter door Cairn O'Mhor.

Deze Brabantse groep heeft zich laten inspireren door The Bothy Band en Planxty. De bezetting van Cairn O'Mhor is onlangs flink gewijzigd. Daardoor ligt de nadruk nu op instrumentale muziek, mede door de invloed van de nieuwe bandleden Kees Schoone op accordeon en de bekende Duitse fluitist/gaita-speler Jens Barabasch, die bijvoorbeeld voor blokfluitisten ook het boek Celtic Fire uitbracht samen met Antoinette van Boven.

Vanaf 14.30 uur is iedereen van harte welkom in "'t Kont van het Paard", Kaatsbaan 1-3 in Brielle. Het concert van Cairn O'Mhor begint om 15.00 uur. Kaarten voor deze middag zijn verkrijgbaar bij boekhandel Hoofdstuk Een, Nobelstraat 16 in Brielle. Uiteraard worden er ook kaarten bij de ingang verkocht. Na afloop van het concert bestaat de mogelijkheid om voor € 10,- aan te schuiven bij een smakelijk buffet dat door Maarten Zoetemeijer van 't Kont wordt verzorgd.

Informatie over de activiteiten van FolkClub Brielle is te vinden op www.fc-brielle.nl

www.fc-brielle.nl