Op 7 juli zal de Ierse formatie The Dubliners een uniek concert geven in Natuurtheater De Kersouwe in Heeswijk-Dinther.

The Dubliners werden opgericht in 1962, en bestaan dus al 44 jaar. Er zijn enige bezettingswisselingen geweest, maar de band weet van geen ophouden. Het hele verhaal begon in O'Donoghue's Pub in Dublin. De band vroeg daar of ze een keer mochten spelen, en dat werd het begin van een indrukwekkende carrière. Begin jaren zeventig braken ze door met de hit Seven Drunken Nights en tientallen platen en een veelvoud daarvan aan optredens later vormen ze nog steeds een vaste factor in de Ierse folkmuziek. Nederland wordt zo ongeveer jaarlijks aangedaan voor een toernee, zo zullen de heren vanaf 30 september in de theaters te zien zijn, maar allereerst dus een uniek openluchtconcert in Natuurtheater De Kersouwe.

the dubliners
The Dubliners

De huidige bezetting is: Barney McKenna (banjo), Eamonn Campbell (zang, gitaar), John Sheahan (viool), Sean Cannon (gitaar, zang) en Patsy Watchorn (zang, banjo, bodhran).

Vrijdag 7 juli 2006, Natuurtheater De Kersouwe, Heeswijk-Dinther, aanvang 21:00 uur, entree 35 euro.

Vanaf volgende week kan het concert gereserveerd worden via Ticketservice (www.ticketservice.nl) en op de site van De Kersouwe staan diverse voorverkoopadressen. De kassa van het theater is geopend 1uur voor aanvang en telefonisch bereikbaar vanaf 3 uur voor aanvang van de voorstelling. Tel.: 0413-291150. Nadere informatie over de kaartverkoop kunt U krijgen bij de VVV Heeswijk tijdens hun openingstijden: tel.: 0413-292884.

Zie ook: www.kersouwe.nl