Van vrijdag 23 t/m zondag 25 juni staan Pete Morton en ColvinQuarmby maar liefst drie dagen lang op het Farm & Country Fair podium in Aalten.

Pete Morton uit het Engelse Leicester is een singer-songwriter met een vracht ervaring. Hij heeft al zeven cd's op zijn naam staan en trad op in alle uithoeken van de aarde. Morton, die soms vergeleken wordt met Cat Stevens, is opgegroeid met rockmuziek en straalt dat ook uit tijdens zijn optredens. Die doorspekt hij met humor. Zijn grote kwaliteit is dat hij zijn sterke diepgaande songs koppelt aan een geweldige energiek optreden.

ColvinQuarmby is de band van Gerry Colvin en Nick Quarmby. Deze humoristische band speelt vol passie zelfgeschreven ballades en krachtige up-tempo nummers, die meteen de eerste keer heel goed en herkenbaar in het gehoor liggen en waarmee ze het publiek meteen weten te boeien. De muziek van ColvinQuarmby is een mix van folk, country en skiffle. Alle bandleden zijn profs en spelen, behalve in ColvinQuarmby, in bekende Engelse bands.

Leadzanger Gerry Colvin is een entertainer in hart en nieren en eist met zijn uitbundigheid en excentrieke lichaamstaal bijna alle aandacht binnen de band op. Gerry's verhalen, vaak hilarisch, soms met een zeer serieuze ondertoon, zijn een genot om naar te luisteren. Soms denk je zelfs bij een cabaretvoorstelling te zitten. ColvinQuarmby speelt in Engeland regelmatig voor uitverkochte zalen, het zal niet lang meer duren of ook Nederland heeft deze bijzondere band ontdekt.

Zowel Pete Morton als ColvinQuarmby spelen dagelijks meerdere malen op het muziekpodium tijdens de Farm & Country Fair. De tijden staan op de internetsite van de Fair: www.countryfair.nl.