Zaterdag 28 september treedt Johnny Silvo op bij TTFC in Koudekerk a/d Rijn.


Een uniek concert met een levende legende. Al meer dan veertig jaar reist hij  door de wereld om zijn songs te zingen. Maakte in 1967 Sandy & Johnny met de twintigjarige Sandy Denny. Samen staan ze op de hoes van dit collectors-item. Hij heeft mooie, heldere en krachtige stem, is een uitstekende performer en entertainer en zijn gitaarspel mag er zijn.

Geboren vanuit een Amerikaanse vader en een Ierse moeder begon Johnny op jonge leeftijd met New Orleans jazz en blues, maar via Woody Guthry, Ewan McColl en Bob Dylan voegde hij daar country, folk en soul aan toe. Met zijn stem en gitaarspel beheerst hij elke stijl. Traditioneel of hedendaags maakt niet uit, want het gaat vooral om de  kracht van het liedje.

In 2004 maakte hij een pracht overzichtsplaat met Diz Disley, Blues in the Back Yard.
Met de jaren zijn zijn optredens steeds beter geworden. Vandaar levende legende.

johnny silvo
Johnny Silvo

Wees erbij en kom genieten van een bijzondere performer. In de Ridderhof, Arie Hogenespad 1 in Koudekerk a/d Rijn. Entree €10,= en aanvang 20.45u. Info www.ttfc.nl en reserveren 071-3414647 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zie ook: www.perrottsfolly.com/JohnnySilvo.html.