Labadoux is veel meer dan het jaarlijkse festival, zo zijn er in thuisbasis De Fagot in Ingelmunster (B) o.a. concerten van Comas en Martyn Joseph te verwachten.

Op maandag 25 september speelt Comas, en op donderdag (!) 5 oktober zal Martyn Joseph zijn opwachting maken. Aanvang van beide concerten is 20:30 uur.

Comas
Philip Masure kennen de meeste mensen misschien van Urban Trad, maar meer ingewijden kennen hem ook als de oprichter van Comas. Deze verzameling van virtuoze rasmuzikanten uit verschillende landen werd trouwens voor het eerst bijeengefloten voor een optreden in de Labadoux-club. Wat bijna als een gelegenheidsgroep begon, is ondertussen uitgegroeid tot een superformatie met een onwaarschijnlijk drukke concertagenda. Jigs en reels worden afgewisseld met ballades gezongen door Philip, bijgestaan door Sylvain barou op fluit en doedelzak, Jackie Moran op percussie en Aidan Burke op viool. Muzikaal vuurwerk gegarandeerd met deze muzikanten in De Fagot.
Meer: comas.folk.be.  

Martyn Joseph
Anders dan oorspronkelijk aangekondigd én uitzonderlijk op donderdagavond is Walesman Martyn Joseph te gast in De Fagot. Deze man hoort thuis in het rijtje van de grote singer-songwriters. Stem en gitaar vloeien in de knappe, geëngageerde teksten moeiteloos in elkaar. Joseph is op het podium een begenadigd gitarist en een aangenaam verteller die zijn publiek vlot laat meegenieten van de passie in zijn songs en de humor in zijn bindteksten.
Meer: www.martynjoseph.com.

Verder staan op het programma:
ma 30 oktober 2006 Back of the Moon
ma 06 november 2006 Rozeschijn
ma 13 november 2006 William Souffreau & Kloot per W
ma 11 december 2006 Jack & Keith Hancock
ma 18 december 2006 Stef White & Kersten de Ligny

Zie ook: www.labadoux.be.