Het komende seizoen staan er weer een aantal concerten gepland in het sfeervolle huiskamercafé 't Jopje in Thesinge. Op zaterdag 30 september wordt het spits afgebeten door het singer-songwritertrio Stef White, Kersten De Ligny en Martin van Helden.

Kersten de Ligny en Stef White zijn begonnen als akoestisch duo in 2000. Hun muziekstijl wordt gerangschikt onder de noemer 'Americana', maar zij laten zich niet beïnvloeden door wat men onder deze stijl verstaat. Op veertienjarige leeftijd stelde Stef White zijn eerste band samen. In 1999 kwam er een eind aan zijn laatste (Stef White &) band, waarmee hij drie jaar in Nederland heeft rond getoerd. Tijdens één van zijn optredens heeft hij Kersten de Ligny ontmoet. Kersten is zich gaan concentreren op het schrijven van haar eigen songs en gedichten, nadat ze de Academie voor Lichte Muziek in Hilversum had afgerond. De samensmelting van zijn liefde voor Country en Rhythm & Blues en haar liefde voor Folk, Jazz en melodische songs ademt in al die stijlen een eigen sfeer en geluid. Ze zijn begonnen met harmonieuze luisterliedjes, waarin de nadruk ligt op samenzang, zeggingskracht en eenvoud. Dit vormt nog steeds de ijzersterke basis voor hun repertoire. Zij laten zich begeleiden door Martin van Helden (akoestisch gitaar). Martin heeft een lange geschiedenis van muziek maken achter de rug. Martin heeft zijn eigen stijl en deze vormt een perfecte harmonie met het geluid van Kersten en Stef. Samen vormen ze een sterk team en schrijven ze hun eigen repertoire.

stef white, kersten de ligny en martin van helden
Stef White, Kersten de Ligny en Martin van Helden

Het optreden in Thesinge begint om 21.00 uur. De entree bedraagt € 10.00.
U kunt plaatsen reserveren op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 050 / 3023045 of 06 / 55900174

Zie ook: www.barndance.nl.